Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому на оборонному підприємстві гасили пожежу

Аби дістатися до місця займання в одному з приміщень будівлі, що належить Державному підприємству “Новатор”, рятувальникам довелося використовувати автодрабину,

Повідомлення про пожежу у швейному цеху, який розташовується в приміщенні підприємства, що входить у склад Державного концерну «Укроборонпром», рятувальники отримали сьогодні, 30 листопада, близько 7 години ранку.

Оскільки приміщення цеху, в якому виникла пожежа, розташовується на 3 поверсі, рятувальники виїхали на місце займання з автодрабиною. Ліквідували пожежу оперативно – протягом 7 хвилин, попри те, що вона встигла розповсюдитися на 40 квадратних метрів та ускладнювалася сильним задимленням і пожежним навантаженням.

Всього на території оборонного підприємства працювало понад два десятки рятувальників, які прибули на місце події на 5 спецавтомобілях, повідомляють у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Причину пожежі встановлюють.

Довідка: “Новатор” – державне підприємство авіаційної промисловості України, розташоване у місті Хмельницькому. Належить до переліку підприємств, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки України.

Нагадаємо, у вихідні у Хмельницьому рятувальники гасили пожежу у приватному гаражі, а у Волочиському районі сільський будинок ледь не згорів через займання, що виникло між фундаментом та підлогою.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter