Новини
Кримінал

Стрілянину у райцентрі на Хмельниччині прокоментували правоохоронці та зафіксували камери

Внаслідок конфлікту, який виник між двома групами чоловіків у Городку, трьох осіб було поранено. Нападники з місця події зникли. Їх розшуком займається поліція Хмельниччини спільно з правоохоронцями інших областей.

Нагадаємо, сутичка зі стріляниною сталася днями на території парковки біля магазину на виїзді з міста Городок. Попередньо повідомлялося, що стріляла одна особа, яка згодом зникла у невідомому напрямку. Проте, за уточненою інформацією, яку озвучили у поліції, в конфлікті взяли участь дві групи осіб – близько двох десятків чоловіків.

Що стало причиною конфлікту – у поліції не повідомляють. Як розвивалися події на парковці зафіксували камери спостереження. (Окільки відео містить обмеження за віком, його можна переглянути за посиланням). На відео зафіксовано, як група озброєних чоловіків лупцює своїх опонентів, не отримуючи практично ніяких дій у відповідь.

Як прокоментували у ГУ НП у Хмельницькій області, у результаті конфлікту постраждали троє городоччан. Чоловіки віком 21, 24 та 38 років отримали вогнепальні поранення ніг. Їхньому життю, зазначають у правоохоронців, наразі нічого не загрожує.

Пошуки зловмисників тривають. На допомогу поліцейським Хмельниччини прийшли колеги з інших областей.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter