Новини
Спорт

Хмельницькі тхеквондисти привезли медалі з клубного чемпіонату Європи

Вихованці Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді та спортсмен з ДЮСШ №3 піднялися на призовий п’єдестал клубного чемпіонату Європи з тхеквондо (ВТФ). На усіх завоювали шість медалей. Від весни для хмельницьких тхеквондистів ці змагання стали першими закордонними.

Медаль, сертифікат та закордонний змагальний досвід – це тріо із собою з Хорватії привіз 10-річний хмельницький вихованець ДЮСШ №3 Тимур Дичаківський. У сутичці за вихід до фіналу хмельничанин поступився спортсмену з Данії. Загалом у стартах взяли участь сім сотень спортсменів різного віку.

Для вихованця тренера Сергія Пісоцького клубний чемпіонат Європи став другим закордонним змаганням. Дебютував Тимур в лютому цього року на міжнародному турнірі у Вільнюсі.

Другий турнір в житті – і він програв чемпіону за вихід в фінал – це дуже потужно. У нас ще все попереду, все тільки починається. У нас ще багато роботи і ще буде багато медалей, – прокоментував тренер.

З ДЮСШ №3 також у клубному чемпіонаті Європи взяв участь Давід Гулій. Він став п’ятим.

Також з Хмельницького на змаганнях виступили вихованці Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді.

Золото серед кадетів здобули Матій Брухнов, Даниїл Майданюк. Срібним серед юніорів став Андрій Скринський. Бронзу здобули Олексій Руденок та Софія Хобтар.  

Детальніше у сюжеті МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter