Новини
ДТП

У Хмельницькому внаслідок ДТП постраждало 6 автомобілів (ФОТО, ВІДЕО)

Дві дорожньо-транспортні пригоди зафіксували сьогодні у різних мікрорайонах Хмельницького. Як зазначають хмельничани, в обох випадках значних пошкоджень зазнали здебільшого транспортні засоби.

Ранкова ДТП сталася на вулиці Толстого, неподалік речового ринку (за інформацією хмельничан). Внаслідок зіткнення мікроавтобуса та автомобіля останній перекинувся набік, заблокувавши в салоні водійку.

На допомогу кинулося близько десятка чоловіків-перехожих, які за кілька секунд поставили автівку на колеса. Як розгорталися події на перехресті – зафіксували на відео.

На місці події працювали медики та поліція. За попередньою інформацією, у легковику, крім водійки, нікого не було.

ОНОВЛЕНО: Як повідомили у патрульній поліції, водій маршрутки проїхав на червоне світло, не надав переваги легковику, який їхав на зелений, внаслідок чого і сталося зіткнення автомобілів.

Ще одна ДТП сталася сьогодні у мікрорайоні Озерна. Як зазначають очевидці, міні-вантажівка покотилася зверху на припарковані біля торговельного центру автомобілі.

За словами очевидців, внаслідок зіткнення постраждали чотири автомобіля. Особливо дісталося тому, який опинився під кузовом вантажівки.

Що стало причиною ДТП – встановлюватимуть правоохоронці.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter