Новини
Здоров’я

На Хмельницькій АЕС продовжують страхувати працівників

Черговий етап добровільного медичного страхування на 2021 рік триває на Хмельницькій АЕС. Рішення про страхування на умовах компенсації страхового платежу шляхом надання матеріальної допомоги було прийнято спільним рішенням ДП «НАЕК «Енергоатом» і атомпрофспілки.

Впровадження медичного страхування на таких умовах було вперше впроваджено минулого року. Саме тоді працівникам ХАЕС була рекомендована компанія «УНІКА», одна із провідних компаній, яка нараховує понад 25 років на страховому ринку України. Наразі, список рекомендованих для страхування компаній розширено. Працівники Хмельницької АЕС можуть отримати поліси медичного страхування і в двох інших рекомендованих компаніях – «ТАС» та «Альфа».

Страхові компанії на підставі зауважень та пропозицій працівників атомної станції допрацювали та розширили програми страхування на 2021 рік. Зокрема «УНІКА» розширила список лікарів та клінік. Усі три компанії співпрацюють з провідними медичними закладами Києва, Львова, Рівного, Хмельницького та низкою регіональних спеціалізованих медичних установ. Крім того, додано відшкодування на лікування від COVID-19, збільшено суми на стоматологію, діагностику, включено лікування хронічних захворювань тощо, повідомляють в інформаційному центрі ВП ХАЕС.

За словами заступника начальника відділу роботи з персоналом Сергія Ільющенкова, торік на Хмельницькій атомній станції застрахувалося понад 60% персоналу (3156 осіб), нині статистика станом на 9 грудня виглядає так: 2569 працівників подали заяви на добровільне медичне страхування. Своє бажання співпрацювати з «УНІКОЮ» і надалі висловили 1434 особи, із «ТАС» – 971, «Альфу» обрали 145 людей. Ще 19 працівників віддали перевагу іншим страховим компаніям, які працюють на вітчизняному ринку медичного страхування. Договори з ними вони укладатимуть самостійно.

«Це ще не повний перелік бажаючих,- наголосив Сергій Ільющенков,- адже саме у ці дні відділ роботи з персоналом активно співпрацює з усіма підрозділами, щоб охопити страхуванням максимальну кількість персоналу Хмельницької АЕС».

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter