Новини
ДТП

З болота та кюветів визволяли рятувальники автомобілі на Хмельниччині

В обласному центрі “швидка” не могла доїхати до хворого, легковик внаслідок ДТП вилетів у кювет, а у Теофіпольському районі через технічні несправності автомобіль перестав слухатися водія і також опинився на узбіччі шляху. У всіх випадках на допомогу довелося кликати рятувальників.

Дорожня пригода сталася з автомобілем швидкої допомоги, який їхав на виклик, у мікрорайоні Ракове в обласному центрі. На вулиці Героїв АТО автомобіль застряг у багнюці. Самотужки звільнити машину з земляного полону медики не змогли, тому покликали на допомогу рятувальників. До слова, на цій вулиці випадки, коли спецавтомобіль загрузає у болоті, не рідкість.

Також у Хмельницькому допомога надзвичайників знадобилася на вулиці Західно-Окружній. Там не розминулися на дорозі два легковики. В результаті ДТП одна з автівок опинилася у кюветі. Крім рятувальників, на місці події працювали медики.

У Теофіпольському районі, поблизу села Підліски, допомога рятувальників знадобилася, аби витягнути з кювету автомобіль, який вийшов із ладу під час руху. В результаті водій не зміг впоратися з керуванням і легковик злетів з дороги.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter