Новини
Суспільство

У Хмельницькому покупці “штурмують” магазини (ФОТО, ВІДЕО)

Зневажаючи соціальну дистанцію, не боячись ні штрафів, ні перспективи підхопити небезпечну інфекцію, мешканці Хмельницького утворюють масові скупчення біля тих або інших торгових точок міста.

Фото та відео активних любителів шопінгу викладаютьу місцевих соцмережах. Спостереження за людьми, які утворюють натовпи біля магазинів у місті та кіосків на ринку, наводять на думку, що, в очікуванні свят та майбутнього запровадження жорсткого карантину, містяни вирішили витрати всі гроші та купити все, що тільки можна. Не думаючи про те, що зовсім скоро мінімум 16 днів частині з них доведеться сидіти без роботи і, відповідно, без зарплати. А за такого ставлення до вимог карантину перспектива, що черговий локдаун може розтягнутися у часі стає все більш реальною.

На продуктовому ринку зафіксували покупців, які зібралися у чергу біля кіоска, де, за словами містян, “продають яйця дешевше. Щоправда, тут, за словами авторів відео, люди дотримуються бодай мінімальної дистанції:

Група ризику дуже боїться за своє здоров’я. Дистанція по 10 см, – йдеться у дописі, який супроводжує відео.

А от біля магазину на вулиці Кам’янецькій покупці, схоже, більше думають про майбутні покупки, ніж про свою та чужу безпеку.

Що ж до учасників наступного відео, то про що думають люди, які штурмом беруть магазин в одному з торговельних центрів міста, ледь не вбивши при цьому його працівника, взагалі не зрозуміло.

Судячи з того, як хвацько працівник магазину вистрибує з приміщення та ховається за дверима, робить він це не вперше і вже має досвід контактів з активними любителями шопінгу.

До слова, схожі ситуації можна побачити біля різних торгових точок міста, де торгують секонд-хендівським товарами.

Нагадаємо, з 8 по 24 січня 2021 року в Україні вводиться режим локдауну, а з 19 грудня відбудеться посилення тих карантинних обмежень, які наразі запроваджені в державі.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter