Новини
Дозвілля

У центрі Хмельницького з’явилася алея сніговиків

Персонажів для нової локації, що з’явилася на Різдвяному ярмарку, створили у дошкільних навчальних закладах міста. На роботу пішло близько двох тижнів. Майстрували сніговиків як в окремих колективах, так і у співпраці декількох ДНЗ.

Невисокий, вищий і просто красивий. У жителів казкового містечка Різдвяного ярмарку – нові сусіди. Днями тут оселилися сніговики.

Зимових чоловічків створили колективи дитячих садочків міста. Локацію назвали «Алея сніговиків-дошкільнят». Усього їх тут – понад три десятки. Із пластянок, шин, синтепону, дерева і картонних коробок – в роботу пішло усе, що могло знадобитися для втілення задуму. Вийшло святково і дуже позитивно.

На роботу пішло близько двох тижнів. Кожен дитсадок виготовляв свого сніговика, орієнтуючись на назву закладу. Тож чимало зимових чоловічків мають у своєму оздобленні елементи, за якими майже одразу можна зрозуміти, хто саме працював над створенням кожного мешканця ярмарку.

Нова локація одразу привернула увагу містян. Особливо нові персонажі до вподоби дітям.

Сніговики, які виживуть і не постраждають від негоди чи аж дуже охочих до фотографувань хмельничан, прикрашатимуть Різдвяний ярмарок до закінчення новорічних свят.

Детальніше у сюжеті МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter