Новини
Кримінал

Мешканка Нетішина, яка крала продукти у супермаркеті, сяде за грати

Загалом із двох супермаркетів міста жінка, неодноразово судима раніше за крадіжки, винесла товару на понад 5 тисяч гривень. За здійснені злочини її засудили на 55 місяців позбавлення волі.

Із магазину побутової хімії 30-річна нетішинка викрала два набори з картриджами для гоління, а із двох супермаркетів загалом винесла, не заплативши, ковбасу, 12 банок ікри та 13 банок «Nutella». Картриджі одразу продала за пів ціни, ковбасу з’їла, а ікрою та горіховою пастою торгувала. Одну з крадіжок жінка визнала, іншу – заперечувала.

Проте дії крадійки зафіксували відеокамери, встановлені у супермаркеті. Саме переглядаючи їх у пошуках іншого злодюжки, факт крадіжки побачила директорка закладу. Наступного дня, коли крадійка навідалася до магазину знову, директорка супермаркету домовилася із нею, що та поверне кошти за вкрадений товар. Проте грошей так і не дочекалася.

Загалом, як зазначають у Хмельницькому апеляційному суді, загальна сума викраденого перевищила 5 тисяч 500 гривень.

Суд дійшов висновку, що вина обвинуваченої доведена. Її дії кваліфіковані як таємне викрадення чужого майна, вчинене повторно. Призначене покарання – 4 роки 7 місяців позбавлення волі. Вирок не набрав законної сили та може бути оскаржений.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter