Новини
Кримінал

На Хмельниччині затримали кримінального «авторитета»

Громадянина однієї із сусідніх держав затримали у передмісті Хмельницького. Попри заборону, він повернувся в Україну, аби контролювати постачання заборонених речовин у виправні установи регіону.

Як встановили правоохоронці, затриманий має за плечима неодноразові судимості за вчинення важких злочинів, в тому числі, на території нашої держави. Минулого року «кримінальника» видворили з України після того, як він відбув чергове покарання. І заборонили повертатися на територію держави протягом 11 років.

Проте, попри заборону, чоловік нелегально прибув в Україну, аби здійснювати контроль за постачанням заборонених речовин до виправних установ Хмельниччини. Після того, як фігурант справи, в обхід пунктів контролю, перетнув кордон, його затримали неподалік обласного центру.  

За незаконний перетин кордону щодо затриманого слідчі СБУ розпочали кримінальне провадження. Йому також повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, повідомляють у пресгрупі УСБУ у Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter