Новини
Суспільство

Мешканці Хмельниччини заощадили на газі під час холодів

Завдяки акції «Твоя енергонезалежність» 2530 подолян замовили блакитне паливо на зиму за літніми цінами. Найбільше учасників акції проживає у Хмельницькому, Кам’янці-Подільському, Красилові та Дунаївцях.

Зокрема, на нинішній опалювальний сезон завбачливі жителі області зарезервували 2,45 млн куб. м енергоресурсу за цінами від 4,5 грн за кубометр.

«Ми неодноразово попереджали, що, після скасування державного регулювання цін на газ, вартість блакитного палива для українців змінюватиметься щомісяця, залежно від ситуації на європейських енергетичних біржах. Традиційно в ЄС блакитне паливо під час опалювального сезону суттєво дорожчає, тому ощадливим споживачам, які прислухалися до нас, акція «Твоя енергонезалежність» запропонувала пристойну економію, – говорить директор ТОВ «Хмельницькгаз Збут» Андрій Левицький. – Доприкладу, в січні блакитне паливо коштує 9,91 грн за кубометр, натомість для підписників акції діє ціна від 4,5 грн. Отож, економія для домашніх бюджетів на 100 куб. м перевищує пів тисячі гривень. Саме тому замовникам вигідної пропозиції не потрібно хвилюватися через сезонне подорожчання блакитного палива, адже стресів у нашому житті вистачає і без цього».

За умовами акції, використати створений запас енергоресурсу необхідно з 1 жовтня 2020 року до 31 березня нинішнього. Якщо учасники акції не встигнуть спожити увесь зимовий резерв, «Хмельницькгаз Збут» поверне залишок коштів або зарахує його для майбутніх платежів. Допоки подоляни використовують замовлений газ, вони оплачують лише один рахунок – за доставку блакитного палива.

Протягом жовтня-грудня 2020 року жителі регіону використали половину акційного енергоресурсу – понад один мільйон кубометрів. Зауважимо, що половина опалювального сезону також вже позаду. В середньому, ж подоляни зарезервували на зиму по 1000 куб. м газу кожен.

Найбільше учасників акції проживає у Хмельницькому, Кам’янці-Подільському, Красилові та Дунаївцях.

Аби уникнути зайвих візитів до місць великого скупчення людей у час пандемії COIVD-19, майже половина підписників замовила газ на зиму онлайн. Використання зарезервованого енергоресурсу жителі регіону можуть контролювати за допомогою платіжок та, звісно, також онлайн – в оновленому Особистому кабінеті на 104.ua.

За словами Андрія Левицького, у ТОВ «Хмельницькгаз Збут» і надалі робитимуть вигідні пропозиції, що допоможуть споживачам заощадити в ринкових умовах, тому подолянам варто слідкувати за новинами компанії.

Нагадаємо, акція «Твоя енергонезалежність» тривала з 15 серпня до кінця вересня 2020 року. Завдяки вигідній пропозиції усі охочі придбали необмежений запас газу на холоди за цінами від 4,5 до 5,5 грн за куб. м.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter