Новини
ДТП

На Хмельниччині фура заблокувала рух на трасі

Через складні погодні умови водій вантажівки не зміг впоратися з дорожньою ситуацією, відтак сотні автомобілів на міжнародній трасі М-12 змушені були на декілька годин припинити рух.

Дорожньо-транспортна пригода сталася увечері четверга, 14 січня, неподалік села Гречинці Летичівського району. Водій вантажівки «DAF» (з причепом) не впорався з крутим підйомом, вкритим снігом. Автівку розвернуло поперек дороги, а причіп перекрив трасу. Така дорожня пригода змусила водіїв сотень автівок декілька годин чекати прибуття рятувальників, які за допомогою пожежного автомобіля допомогли водієві вантажівки повернутися на дорогу, повідомляють у рятувальників.

Сьогодні ж у Хмельницькому на проспекті Миру зафіксували дорожньо-транспортну пригоду за участі легковика та автомобіля, ймовірно, комунальників.

Нагадаємо, через погодні умови та нерозчищені дороги у Хмельницькому за вчорашній вечір зафіксували декілька ДТП, в тому числі, за участі громадського транспорту. А наслідки аварії в Гречанах показали у соцмережах.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter