Новини
Спорт

Шепетівчанина, який викликав на бій Усика, звільнили з Олім­пій­сько­го ко­лед­жу

Богдана Грицая, шепетівського борця вільного стилю, який минулого року викликав на бій Олександра Усика, та його колегу Дмитра Несвятипаску звільнили “за прогули без поважних причин” з Олім­пій­сько­го ко­лед­жу іме­ні Іва­на Під­дубно­го, що в Києві. Про це пише видання “Хмельниччина. Північ“.

На своїй сторінці у ФБ Дмитро повідомив:

– Як і всі класичні рейдери, ці теж пішли шляхом свавілля. Звільнили за сфабрикованими актами. Ось до чого призводить, коли до влади приходять шахраї, плагіатори та відверті українофоби накшталт Сергія Шкарлета. Московські агенти завжди намагалися впливати на світогляд молодого покоління через спорт та освіту. На жаль, реванш таки відбувся, – написав у дописі спортсмен.

Своєю реакцією поділився і Богдан Грицай.

– Ми завжди робили свою роботу якісно і з повною віддачею. Тільки за 2019 рік до початку пандемії вихованці нашого відділення здобули такі досягнення в різних вікових групах: 1 – чемпіон Європи; 1 – бронзовий призер чемпіонату світу; 9 – чемпіонів України; 4 – срібних призерів чемпіонату України; 5 – бронзових призерів чемпіонату України. Дякую всім причетним та тренерському штабу за гарну роботу! – написав борець.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter