Новини
ДТП

На Хмельниччині у ДТП потрапили маршрутки та “швидка”

На Дунаєвеччині автомобіль екстреної допомоги витягали зі снігового замету, а у Кам’янці на дорозі не розминулися два маршрутних автобуси, внаслідок чого постраждав один з водіїв.

Повідомлення про автомобіль “швидкої”, який їхав на виклик у село Гута-Морозівська, що на території Дунаєвецької ОТГ, і з’їхав у кювет, рятувальники отримали вчора, 18 січня, пізнього вечора. На місці події, неподалік села Слобідка-Малієвецька, надзвичайники, які прибули на виклик, за допомогою спецтехніки визволили автівку екстреної служби та дали можливість медикам продовжити свій шлях до хворого.

А в Кам’янці-Подільському сьогодні, 19 січня, зранку сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох маршруток. На Хмельницькому шосе водій автомобіля “Рута” зупинився, аби усунути технічну несправність у транспортному засобі. В той час, коли водій оглядав автомобіль, на нього скоїв наїзд маршрутний автомобіль “ВАЗ”. Чоловка з травмами доставили до місцевої лікарні.

Як зазначають у поліції Хмельницької області, обидва транспортних засобів на момент ДТП були без пасажирів.

До теми: За інформацією патрульної полції Хмельницької області у період з 11 по 17 січня 2021 року у Хмельницькій області сталося 29 дорожньо-транспортних пригод, з яких 5 – з травмованими. У ДТП 5 осіб отримали травми різного ступеня тяжкості.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter