Новини
Суспільство

Хмельничани з’ясували, чому з автобазару прибирають кіоски

Мешканці міста продовжують стежити за роботами, які відбуваються на території авторинку, та діляться інформацією про те, що стало причиною такої активності. Один з озвучених містянами варіантів – на місці частини базару з’явиться виставковий майданчик автосалону.

Чергове відео оприлюднили у соцмережах водії, які зафіксували момент переміщення кіосків на авторинку, що навпроти автовокзалу №1 у Хмельницькому. Нагадаємо, вже не вперше містяни фіксують вантажний транспорт та зникнення торгових яток на місці торгівлі автозапчастинами.

Сьогоднішнє відео, викладене у вайбер-групах, не лише підтвердило, що на території авторинку таки відбувається рух чи то з вивезення, чи то з переміщення кіосків (бо у попередніх відео можна було побачити лише натяки на це), а й викликало жваві обговорення. Та зрештою, з’явилася одна з можливих причин такої активності на ринку.

Як зазначають у коментарях, частину торгових точок, а саме декілька верхніх рядів, переносять нижче. За інформацією, отриманою від підприємців, які торгують на ринку, на звільненому місці, ймовірно, з’явиться майданчик ще одного автосалону, розташованого неподалік.

До слова, територія навколо головного автовокзалу Хмельницького дійсно густо забудована виставковими центрами різних автосалонів. Тож поява ще одного в цьому районі міста більше, ніж можлива.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter