Новини
Інфраструктура

У Кам’янці відремонтують залізничний переїзд

Депутат Хмельницької обласної ради дав собі обіцянку подбати про комфорт водіїв-кам’янчан і тепер активно взявся її виконувати, заручившись підтримкою керівництва регіональної філії “Укрзалізниці”.

На своїй сторінці у Фейсбук обласний обранець Ігор Гай, зокрема, зазначив, що проблема залізничного переїзду по вул.Князів Коріатовичів є особливо актуальною “для тих водіїв, які змушені щодня зранку та ввечері стояти в заторах, очікуючи на проїзд перехрестям”.

Уявіть, інтенсивність руху по згаданому залізничному переїзду складає 23 тисячі 161 автомобіль та 8 поїздів за добу! Також рух ускладнює те, що переїзд розміщений відносно вуличної мережі міста,написав депутат.

Як зазначає депутат, після кількох запитів в різні інстанції він отримав відповідь від керівництва регіональної філії “Південно-Західна залізниця”.

Керівництво регіональної філії “Південно-Західна залізниця” запевнило, що в ІІ кварталі поточного року будуть виконані ремонтні роботи на переїзді та приведено підходи та міжколії до належного технічного стану! – повідомив Ігор Гай.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter