Новини
ДТП

У Шепетівці з мосту злетів автомобіль

Внаслідок ДТП машина, яка попередньо врізалася у стовп, зазнала серйозних подшкоджень. Крім того, через зруйновані оптичні магістралі частина містян залишилася без Інтернету. За кермом автомобіля ймовірно перебував депутат районної ради. Від госпіталізації він відмовився.

Дорожньо-транспортна пригода сталася у Шепетівці вчора, 29 січня, в середині дня. За словами очевидців, Skoda Octavia рухалася в бік села Судилків. З невідомих наразі причин водієві не вдалося втримати автомобіль на трасі. Автівка втратила керування, врізалася у стовп і лише після цього злетіла з мосту, який у місті називають “Судилківським”. Удар був такої сили, що бетонна опора не витримала та розколася.

Також внаслідок ДТП були пошкоджені інтернет-кабелі, тому відновлювати мережі довелося не лише комунальникам, а й працівникам місцевих провайдерів.

Відео: Сайт Шепетівки

Як зазначає видання “День за днем”, посилаючись на інформацію з власних джерел, за кермом автомобіля ймовірно перебував чинний депутат Шепетівської районної ради 8 скликання.

Від госпіталізації водій відмовився, проте до медичного закладу його тиак доставили – для того, аби пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо, раніше на цьому місці внаслідок ДТП з мосту злетів пасажирський автобус.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter