Новини
Суспільство

На ремонт та добудову двох медичних закладів у Хмельницькому проситимуть кошти у фонду регіонального розвитку

На ремонт відділення радіології та будівництво корпусу дитячої лікарні загалом необхідно понад 90 мільйонів гривень. Близько 90% у владі області необхідної суми сподіваються отримати від Державного фонду регіонального розвитку.

Сьогодні, 18 лютого, заступник голови Хмельницької ОДА Сергій Ткачук відбув захищати в Мінрегіонбуд проєкти регіонального розвитку, що можуть реалізуватися коштом коштів ДФРР в області. На засіданні комісії будуть розглядатися два проєкти щодо об’єктів обласної комунальної власності, а саме:

  • онкодиспансер – ремонт відділення радіології (бункер для лінійного прискорювача ): сума з ДФРР – 11,379 мільйона гривень, співфінансування з обласної ради – у сумі 1,264 мільйона гривень;
  • обласна дитяча лікарня – будівництво корпусу: з ДФРР – 71,1 мільйона гривень, з обласного бюджету планується виділити 7,9 млн.

Як повідомляють у Хмельницькій ОДА, сьогодні голова обласної державної адміністрації Сергій Гамалій, в рамках робочої поїздки, відвідає ці об’єкти, аби особисто ознайомитися з обсягом запланованих будівельних робіт.

Так, посадовець вже побував на території дитячої обласної лікарні, де сьогодні від ранку комунальники ліквідовували прорив водогону. Як зазначив очільник області на своїй сторінці у Фейсбук, водопостачання в Хмельницькій обласній дитячій лікарні повністю відновлено.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter