Новини
Дозвілля

У Понінківській ОТГ змагалися рибалки

Змагання з підлідного лову серед любителів на ріці Хомора в смт Понінка Шепетівського району цьогоріч відбулися вчетверте. Всього на лід вийшли 26 рибалок, при цьому з кожним роком кількість учасників збільшується.

Змагання присвятили сторіччю Всеукраїнського товариства мисливців та рибалок, яке відзначатимуть у червні.

За результатами зважування улову визначили переможців у декількох категоріях, відповідно до знаряддя та улову. Жерлиця (снасть для вилову хижої риби) на щуку – перша категорія. Дрібна риба, наприклад, лящ – друга категорія. Ловля, скажімо, окуня на балансир (штучна приманка у формі риби) – третя категорія, – коментує організатор Євген Редер.

За безпекою змагань стежили рятувальники та поліцейські. Організаційну та фінансову підтримку в проведенні змагань надали Понінківська селищна рада та Товариство мисливців та рибалок.

Тривала зимова риболовля протягом чотирьох годин. Переможці отримали грамоти та подарунки від спонсорів.

За результатами змагань нагороди отримали Віктор Ревінський, Василь Ковальчук, Ігор Невідомський. Заохочувальний приз дістався Олександру Лавренюку та трьом наймолодшим рибалкам, які прийшли на риболовлю з батьками та теж випробували свої сили у підлідному лові.

Окремо заохочувальними подарунками від Товариства, нагородили його учасників, які провели найбільшу кількість рейдів.

Детальніше дивіться у сюжеті каналу Понінківської ОТГ.

За матеріалами Хмельниччина. Північ

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter