Новини
Красилівська міська

Сільська школа у Красилівській тергромаді відзначила 130-річчя

З нагоди свята та для покращення навчального процесу освітянський заклад у Хмельницькому районі отримав сучасну інтерактивну дошку, придбану за кошти міського бюджету. Не залишилися без подарунків і старші мешканці села.

Своє 130-річчя Кульчинківська ЗОШ І-ІІ ступенів Красилівської міської ради відсвяткувала 19 лютого. У святковий день до школи завітали заступник міського голови Валерій Лось, начальник відділу освіти, молоді та спорту Олена Заїка, староста Кульчинківського старостинського округу Лариса Бабаніна.

Гості привітали школярів, педагогів та батьків зі святом та побажали здоров’я, впевненості, креативних ідей, спільних прагнень, гідних успіхів, міцної дружби і великої удачі.

Для покращення навчального процесу навчальний заклад отримав сучасну інтерактивну дошку, придбану за кошти міського бюджету.

Ще одна обновка чекає на відвідувачів сільського клубу у Кульчинках. У фойє завершили поточний ремонт аварійної стелі, на що з міського бюджету спрямували 82,42 тис. грн.

Як повідомляють у пресслужбі Красилівської міської ради, те, що стеля потребує ремонту, виявили наприкінці минулого року, під час демонтажу комину. Аби уникнути негативних наслідків, ремонтна бригада оперативно демонтувала та замінила непридатну для подальшої експлуатації стропільну систему.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter