Новини
Білогірська селищна

Двох довгожительок привітали на Шепетівщині

Мешканки двох сіл у Білогірській селищній громаді відзначили, відповідно, 90 та 95 років. З квітами, вітаннями та подарунками до іменинниць у святкові дні завітали рідні, близькі, друзі, колеги та представники влади.

Ставищани

Саме у цьому селі на Шепетівщині мешкає Марія Котик, яка 18 лютого відзначила своє 90-річчя. Ця дата вмістила у собі мудрість прожитих років, велетенський життєвий досвід та є прикладом для наслідування.

Все своє життя Марія Іванівна трудилась на благо рідного краю: працювала на пошті, у торгівлі. І скрізь, де б не працювала ювілярка, про неї згадують з вдячністю та щирістю.

До вітань колег, друзів та представників влади долучилася вся велика родина ювілярки, адже окрім чотирьох дітей, Марія Котик може похвалитися люблячими онуками та правнуком.

Привітали Марію Іванівну також учасники місцевого творчого колективу.

Велика Боровиця

23 лютого свій 95-й день народження відсвяткувала мешканка села Марія Самойлович. Щира, чуйна, справедлива – так характеризують ювілярку її знайомі.

За своє життя Марії Адольфівна побачила чимало. На її очах творилася історія, вона пережила роки голодомору та Другу світову війну. Проте страшні події минулого століття не зламали жінку. Навіть сьогодні, у день свого 95-річчя, вона залишається усміхненою та життєрадісною.

Марії Адольфівні є що згадати, є чим пишатися. Вона дала життя двом дочкам, має п’ять внуків, дев’ять правнуків та троє праправнуків.

За матеріалами Білогірської селищної ради.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter