Новини
Бізнес

Підприємцям, які торгують на непродовольчих ринках Хмельницького, перерахують орендну плату

Рішення тимчасово застосувати нульову орендну ставку для розрахунку орендної плати за землю підприємцям, які призупинили свою діяльність під час локдауну, прийняла влада Хмельницького.

Про це повідомив заступник міського голови Роман Примуш.

“Сьогодні звернулися до усіх керівників непродовольчих ринків про проведення перерахунку плати за торговельні місця для підприємців, які зупинили свою діяльність під час локдауну, – прокоментував посадовець.

Він також зазначив, що з ініціативи міського голови Олександра Симчишина 17.02.2021 міською радою були прийняті рішення № 85 «Про звільнення від плати за договорами про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності суб’єктів господарювання, діяльність яких була тимчасово призупинена в період дії карантину» та № 82 «Щодо тимчасового застосування орендної ставки 0% для розрахунку орендної плати за землю».

Вказаними рішеннями непродовольчі ринки звільнені від платежів за землю до міського бюджету на період локдауну і зараз ми очікуємо від них проведення перерахунків підприємцям, – наголосив Роман Примуш.

За інформацією Хмельницької міської ради

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter