Новини
Кримінал

Підозрюваних у збуті наркотиків затримали на Хмельниччині

Двох мешканок Волочиська підозрюють у тому, що за допомогою одного з каналів у соцмережах вони спочатку придбавали наркотики гуртом, а згодом продавали їх наркозалежним. Також одна із фігуранток справи влаштувала у себе вдома наркопритон.

Злочинну діяльність 20-річної та 27-річної мешканок міста у Хмельницькому районі задокументували правоохоронці. Старша з них раніше уже притягувалася до кримінальної відповідальності за шахрайські дії.

Як встановили правоохоронці, за допомогою телеграм-каналу жінки купували наркотики, а потім передавали наркозалежним «з рук в руки» після попередньої оплати. Свою діяльність торговки забороненими речовинами розгорнули на території Волочиськ та обласного центру.

Також, як повідомляють у поліції Хмельниччини, молодша фігурантка за місцем свого проживання організувала притон, де наркозалежні могли вживати наркотики.

Низку фактів продажу наркотиків правоохоронці задокументували, а 24 лютого, після чергової оборудки зі збуту амфетаміну, жінок було затримано.

За фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Жінкам може загрожувати до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За матеріалами поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter