Новини
Події

За зірваний у Хмельницькому прапор студент заплатить штраф

Суд розцінив дії молодика як дрібне хуліганство і покарав його штрафом, меншим, ніж судовий збір. Чи є студент мешканцем обласного центру, у постанові суду не зазначено.

Подія сталася вночі, 4 лютого, неподалік кінотеатру імені Т. Шевченка у Хмельницькому. Тоді, нагадаємо, вулицю Проскурівську з нагоди 92-ї річниці створення ОУН прикрасили синьо-жовтими та червоно-чорними прапорами. Один з останніх і зірвав студент-першокурсник львівського вишу.

У постанові Хмельницького міськрайонного суду зазначено, що молодик зробив це “з хуліганських мотивів, порушивши громадський порядок та спокій громадян”. Чи є студент-хуліган хмельничанином, у судовому документі не вказано.

За вчинені дії на молодика склали протокол за дрібне хуліганство відповідно до 173 статті Кодексу України про адміністративні правопорушення. Свою провину під час розгляду справи у суді, юнак визнав. Про те, що стало причиною такого вчинку, у постанові суду не йдеться.

На порушника громадського спокою наклали штраф – 51 гривню. При цьому судовий збір, який він має сплатити, становить 454 гривні. У постанові також йдеться про те, що рішення суду може бути оскаржене у суді апеляційної інстанції протягом 10 днів з дати винесення.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter