Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому з річки витягнули потопельника (ВІДЕО)

В районі ТРЦ “Оазис” біля мосту рятувальники проводили пошуки людини, що втопилася. Хмельничани зібралися на березі річки та спостерігали за їхньою роботою. З води витягнули тіло людини, причини загибелі якої наразі невідомі.

Пошуки людини, яка втопилася у Південному Бузі, зафіксував на відео хмельничанин.

Сьогодні, 14 березня, на вулицю Бандери у Хмельницькому, біля ТРЦ “Оазис” прибули екіпажі патрульної поліції та рятувальники, які намагалися знайти людину, що потонула. Поглянути на пошуки зібралися чимало перехожих, – написав очевидець події Василь Камінський.

За інформацією ХМ-ІНСАЙД, тіло людини у воді побачили випадкові перехожі. Вони й викликали на місце події поліцію. Загиблій особі на вигляд орієнтовно 40-45 років. Обставини смерті з’ясовуватимуть правоохоронці.

ОНОВЛЕНО: За оновленою інформацією, загиблу особу, про яку спочатку було повідомлено, що це чоловік, ідентифікували. У правоохоронців повідомили, що це 47-річна хмельничанка, яку протягом двох тижнів розшукували рідні. Як підтвердили волонтери, які допомагали у пошуках, йдеться про Наталю Дівову, яка пішла з дому 1 березня, і весь цей час рідні не мали про неї звісток.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter