Новини
Суспільство

На Хмельниччині припинили незаконну торгівлю паливно-мастильними матеріалами

З обігу податківці та фіскали Хмельниччини вилучили близько 30 тисяч літрів бензину, дизельного палива та скрапленого газу, а також місткості з автозаправними колонками загальною вартістю близько 700 тисяч гривень.

За результатами спільних заходів з припинення тіньового обігу паливно-мастильних матеріалів, проведених працівниками податкової та фіскальної служби, встановлено факт незаконної роздрібної торгівлі бензином, дизельним пальним та скрапленим газом без дозвільних документів.

З метою недопущення потрапляння на ринок тіньового пального вилучено з обігу 9 тисяч літрів бензину марки А-95, 9,5 тисяч літрів дизельного пального, та майже 10 тисяч літрів скрапленого газу «пропан – бутан», а також місткості з автозаправними колонками. Загалом ринкова вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить майже 700 тисяч гривень.

За вказаним фактом стосовно правопорушника складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 164 КУпАП – порушення порядку провадження господарської діяльності.

За інформацією Головного управління ДПС у Хмельницькій області

Автор: Адміністратор сайту

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter