Новини
Події

У Хмельницькому попрощаються з військовим, який загинув на Сході

Віктора Пасєку, який загинув на сході України під час обстрілу позицій української армії російськими збройними формуваннями, поховають на Алеї Слави на міському кладовищі.

Нагадаємо, військовий з Хмельниччини, 55-річний Віктор Пасєка загинув 18 березня в бою на Донеччині. В середині дня представники збройних сил РФ відкрили вогонь зі сторони окупованого міста Горлівка по позиціях військової частини А3892 біля н.п. Південне, із застосуванням великокаліберних кулеметів (50 черг), гранатометів АГС-17, РПГ-7, СПГ-9, мінометів калібру 82 мм та 120 мм. Внаслідок обстрілу молодший сержант Віктор Пасєка, командир бойової машини – командир відділення 2-ї гірсько-штурмової роти військової частини А3892 отримав кульове смертельне поранення в голову, – повідомляють подробиці загибелі військового-контрактника у соцмережах з посиланням на інформацію з військкомату.

До того, як піти на фронт, полеглий воїн мешкав в селі Мончинці Красилівського району. Станом на 2018 рік працював водієм тролейбуса у Хмельницькому.

Прощання з Віктором Пасєкою відбудеться у Хмельницькому завтра, 21 березня, з 11 до 13 години у будинку ритуальних послуг на вулиці Толстого 5а. Поховають полеглого воїна на Алеї Слави на кладовищі у мікрорайоні Ракове о 14 годині.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter