Новини
Кримінал

У поліції розповіли подробиці ДТП за участі мотоцикліста у Славуті

В дорожно-транспортній пригоді за участі мотоцикла та легковика, яка сталася неподалік історичного музею у Славуті, мотоцикліст отримав травми та був госпіталізований до лікарні. Значних механічних пошкоджень зазнали обидва транспортні засоби. За фактом ДТП розпочате кримінальне провадження.

Як ми уже повідомляли, вчора, 21 березня, у Славуті на перехресті не розминулися мотоцикл та легковий автомобіль. За словами очевидців події, удар під час зіткнення був такої сили, що водія мотоцикла відкинуло на декілька метрів.

Як зазначають у коментарях мешканці Славути, недільного дня у місті бачили чимало мотоциклістів, які пересувалися містом на шаленій швидкості, наражаючи на небезпеку і себе, і оточуючих.

Внаслідок ДТП мотоцикліст зазнав травм та був доставлений до травматології місцевої лікарні. Його стан лікарі оцінюють як задовільний.

Як повідомили у поліції, дорожньо-транспортна пригода сталася неподалік історичного музею. За попередньою інформацією, водій автомобіля “Опель”, виконуючи поворот ліворуч, не надав переваги у русі мотоциклісту, що рухався у зустрічному напрямку.

За фактом ДТП розпочате кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження середньої тяжкості. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортом.

За інформацією Шепетівського районного управління поліції

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter