Новини
Здоров’я

У Хмельницькому презентували мобільний додаток для отримання медичних послуг

За допомогою мобільного сервісу хмельничани зможуть записатися на прийом до лікаря, отримати направлення, результати аналізів та рецепти. У перспективі через додаток можна буде також спілкуватися з лікарем та замовляти ліки.

Мобільний додаток Medics, що розширює можливості сайту з цією ж назвою, презентували у Хмельницькому вчора. Як зазначив на своїй сторінці у Фейсбуці Хмельницький міський голова Олександр Симчишин, новий сервіс дасть можливість отримати низку медичних послуг через смартфон.

В особистому кабінеті пацієнта можна переглянути картки усіх членів сім’ї, обрати потрібного лікаря, отримати нагадування про візит тощо. З нового: тепер у додатку можна отримувати направлення, результати аналізів та рецепти. Це особливо зручно у час карантину, зазначив міський голова.

Також він додав, що завдяки мобільному сервісу хмельничани з групи ризику не потребуватимуть тепер візитів до лікаря для того, аби отримати рецепт або направлення – все це є у додатку. Щоправда, скористатися послугою зможуть лише ті хмельничани, які мають телефони, що підтримують такі функції. Тож, як пишуть у коментарях до допису міського голови мешканці міста, літні люди з групи ризику, які користуються старими кнопковими телефонами все одно будуть змушені звертатися до лікаря особисто.

Також за словами міського голови у перспективі через додаток хмельничани зможуть замовляти ліки та спілкуватися з лікарем.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter