Новини
Події

Школярка з Хмельницького перемогла на олімпіаді з програмування

Хмельничанка Дарина Карпенко, учениця гімназії №1 імені Володимира Красицького, яка також навчається у Школі програмування “Алгоритм”, виборола абсолютне 1 місце на Всеукраїнській юніорській та Всеукраїнській дівочій олімпіадах з програмування.

Новиною поділився на своїй сторінці у Фейсбук керівник Школи програмування “Алгоритм” Андрій Попик.

Привітайте цю дівчину! Хмельничанка Дарина Карпенко виборола абсолютне 1-ше місце на Всеукраїнській юніорській та Всеукраїнській дівочій олімпіадах з програмування.Сьогодні неймовірно щасливий, бо знову відчуваю, що вкладені у навчання дітей час, сили та переживання в клубі АЛГОРИТМ дають свої неймовірні позитивні плоди,написав пан Андрій.

Фінальний етап Всеукраїнської юніорської олімпіади з інформатики (учні не старше 2006 року народження) та Всеукраїнської дівочої олімпіади з інформатики, на якому Дарина перемогла в обох номінаціях, завершився вчора, 28 березня. На відбіркових зборах школярка змагатиметься за право участі в збірній України на Європейську юніорську олімпіаду з інформатики та Європейську дівочу олімпіаду з інформатики, – повідомляють на сайті Школи програмування.

Нагадаємо, всього до фіналу потрапили 10 хмельницьких школярів, які стали кращими під час обласного етапу олімпіади з програмування.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter