Новини
Суспільство

У Старокостянтинові за нез’ясованих обставин помер учасник АТО

Побратими 25-річного АТОвця заявили про те, що до його смерті можуть бути причетні правоохоронці, та вимагають об’єктивного та неупередженого розслідування обставин його смерті. За словами очевидців, медики намагалися реанімувати чоловіка, проте безрезультатно.

Про подію, яка сталася у Старокостянтинові вчора, 31 березня, увечері, повідомили у спільноті ГО “Учасники АТО міста Старокостянтинова”. Як йдеться у повідомленні, 25-річного учасника бойових дій Олександра Коляденка знайшли мертвим у дворі багатоповерхівки на вулиці Миру.

Про померлого бійця відомо, що він понад рік у складі бригади тактичної авіації був на передовій – спочатку під Донецьким аеропортом, а згодом в районі Попасної. Згодом звільнився з армії та став приватним підприємцем.

У коментарях до новини про смерть АТОвця ймовірні очевидці подій, що відбувалися у Старокостянтинові, пишуть:

Усе сталося приблизно о шостій годині вечора, швидка допомога протягом 20 хвилин надавала йому допомогу, намагалися запустити йому серце, але не вдалося. Забрали його десь о десятій вечора.

Також за словами дописувачів, після того, як реанімувати чоловіка не вдалося, він тривалий час залишався на місці смерті у зв’язку з тим, що “поліція проводила слідчі дії”.

Поховають Олександра Коляденка у Хмільнику.

Громадська організація «Учасники АТО міста Старокостянтинова» у своєму дописі звернулася до правоохоронців, аби ті провели “об’єктивне та неупереджене розслідування трагічної смерті учасника бойових дій Олександра Коляденка, у зв’язку з наявною неперевіреною інсайдерською інформацією, що до його смерті можуть бути причетні працівники правоохоронних структур”.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter