Новини
Події

Очільник Хмельниччини відвідав завод у Красилові

Голова Хмельницької облдержадміністрації Сергій Гамалій побував з робочим візитом на Красилівщині, де ознайомився з роботою одного із стратегічно важливих промислових підприємств Хмельниччини – ДП «Красилівський агрегатний завод».

Під час відвідин директор компанії Олександр Процюк продемонстрував останні здобутки в галузі діяльності підприємства. Голова ОДА відвідав виробничі цехи заводу та ознайомився з особливостями виробничого процесу.

Налагодження співпраці влади та регіональних підприємств є пріоритетним завданням для нас. Красилівський агрегатний – це підприємство, від якого залежить не лише економічний розвиток регіону, а й підвищення обороноздатності країни, – наголосив Сергій Гамалій.

Основною продукцією, яку виробляє підприємство, є агрегати авіаційної техніки військового призначення, твердопаливні котли та побутові газові опалювальні котли різних модифікацій, в тому числі парапетні та напольні з автоматикою MINISIT та EVROSIT, з циркуляційним насосом та димососом, регулятори тиску газу, ПГЩМ, конвектори, лампи паяльні, тощо.

За інформацією Хмельницької ОДА

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter