Новини
Кримінал

Мешканця Хмельницького засудили за відкрите викрадення майна

Винуватість раніше неодноразово судимого 38-річного хмельничанина за вчинення грабежу доведено у суді. Чоловікові загрожує до 4 років позбавлення волі.

У березні 2020 року, звільнившись з місць позбавлення волі, уже за декілька днів мешканець Хмельницького знову вирішив «поживитися» чужим майном. На зупинці громадського транспорту у центрі міста він познайомився із раніше невідомим йому чоловіком. Після короткого спілкування, потерпілий дістав мобільний телефон, аби зателефонувати до свого знайомого. Колишній засуджений запропонував йому допомогти, однак, вихопивши телефон з рук, почав тікати у невідомому напрямку, не реагуючи на неодноразові вигуки потерпілого з проханням повернутися.

Уже за 20 хвилин злодій заклав мобільний телефон у ломбард та отримав гроші.

За процесуального керівництва прокуратури працівники поліції вже за декілька днів встановили підозрюваного та скерували обвинувальний акт до суду.

Вироком Хмельницького міськрайонного суду хмельничанина засуджено за ч. 2 ст. 186 (відкрите викрадення майна, вчинене повторно) Кримінального кодексу України до 4 років позбавлення волі.

За інформацією пресслужби Окружної прокуратури міста Хмельницького.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter