Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині знайшли тіло юнака, якого шукали 4 місяці

Тіло мешканця Шепетівщини, пошуки якого тривали чотири місяці, знайшли у водоймі біля села, в якому він проживав. Весь цей час матір загиблого юнака не полишала надій побачити сина живим. Обставини смерті хлопця з’ясовують правоохоронці.

Про зникнення Дмитра Широкшина, 25-річного жителя села Плесна, у соцмережах повідомила його матір, Людмила Циганкова, на початку грудня минулого року. Як написала тоді жінка, син перестав виходити на зв’язок та не давав про себе знати від кінця листопада. Чи не щодня через соцмережі матір зверталася до сина, сподіваючись, що він прочитає її прохання відгукнутися та повернеться додому або хоча б подасть про себе звістку.

До пошуків долучилися правоохоронці та небайдужі люди. На початку січня звісток про зниклого так і не з’явилося, тож слідчі Шепетівського відділу поліції розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 115 КК України (умисне вбивство) за фактом зникнення юнака.

Тіло Дмитра Широкшина виявили вчора, 5 квітня, у водоймі біля Плесни селяни. На місце події викликали правоохоронців та рятувальників, які дістали загиблого з води та доправили його на медекспертизу.

Підтвердила інформацію про смерть Дмитра і його матір.

Востаннє через соцмережі жінка зверталася до сина наприкінці лютого.

Синочку мій, через тиждень закінчується зима… для мене вона була найстрашніша… три місяці я чекаю, що ти зайдеш до хати і я тебе зможу обійняти… чекаю і плачу…чекаю і молюсь за тебе… – написала тоді Людмила Циганкова.

У Шепетівському міжрайонному відділенні судово-медичної експертизи причиною смерті назвали утоплення. Обставини загибелі Дмитра Широкшина з’ясовують правоохоронці.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter