Новини
Офіційно

Бюджет Хмельниччини поповнився на 1,3 мільярда гривень

З початку 2021 року з легальних доходів працюючих жителів Хмельниччини до бюджетів усіх рівнів надійшло 1 мільярд 712 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб, що в абсолютній сумі на 238 мільйонів гривень перевищує показники аналогічного періоду минулого року.

Офіційна оплата праці та легальні доходи подолян додали до місцевих бюджетів понад 1,3 мільярда гривень, надходження до державного бюджету склали 432 мільйони гривень.

В області динаміка кількості працюючих, попри непрості економічні умови, спричинені поширенням та протидією коронавірусній інфекції, має позитивну тенденцію і на сьогодні становить понад 150 тисяч осіб, що у порівнянні з відповідним періодом минулого року з плюсом у понад 6 тисяч працівників.

Легальний бізнес та офіційні робочі місця – основа бюджетної стабільності територіальних громад і державної фінансової підтримки, які безпосередньо залежать від того, наскільки прозорим є ринок праці і відповідальними – роботодавці в питаннях оформлення з найманими особами офіційних трудових відносин. Тому спільні інформаційно-комунікаційні заходи щодо протидії не задекларованій праці і надалі матимуть активне онлайн продовження, – зазначають в Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter