Новини
Шепетівська міська

Працівникам міськради очільник Шепетівки пропонує піти у відпустки

Якщо колеги підтримають міського голову та погодяться піти у відпустки без збереження заробітної плати, у бюджеті вдасться зекономити чималу суму коштів. Із таким же закликом Віталій Бузиль звернувся до освітян громади.

Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбук очільник Шепетівки, оголошення “червоної” зони на території Хмельницької області має стати приводом для гуртування громади, спільного пошуку шляхів виходу з кризи та прийняття подекуди непопулярних рішень.

Через те, що більшості підприємців буде заборонено провадити господарську діяльність, бюджет громади не доотримуватиме податки. Відтак, аби зекономити видатки з міської скарбниці, міський голова пропонує своїм підлеглим піти у відпустки своїм коштом.

Звертаюся до усіх, хто фінансується коштом місцевого бюджету, зокрема до керівників та фахівців Шепетівської міської ради, з проханням розглянути можливість взяти відпустки без збереження заробітної плати. В першу чергу сподіваюся на свідомість та громадську позицію посадовців! Я вважаю це логічним та правильним кроком,написав у соцмережах Віталій Бузиль.

За словами міського голови, якщо така позиція матиме колективну підтримку, громада зможе зекономити близько 4 мільйонів гривень.

Якщо до мого заклику приєднаються освітяни, ми зможемо перекрити дефіцит освітньої субвенції, а це понад 3 000 000 грн, який ми мали б компенсувати з місцевого бюджету, – написав Віталій Бузиль.

Та додав, що заяву від свого імені він уже написав і працюватиме далі у звичному режимі.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter