Новини
Інфраструктура

У Шепетівці оновлять автобусні зупинки

У місті планують не просто відремонтувати місця очікування громадського транспорту, а замінити старі – новими. Місцеві мешканці, користуючись нагодою, показали владі огріхи минулих оновлень та внесли свої пропозиції, щодо якіснішого виконання робіт.

Про заплановані оновлення у місті повідомив громаду міський голова Шепетівки Віталій Бузиль. Як зазначив очільник громади, зупинки громадського транспорту, які наразі розташовані у місті, не захищають пасажирів ні від сонця, ні від негоди.

Перші три зупинки запланували замінити на вулицях Валі Котика, проспекті Миру та на Старокостянтинівському шосе.

Приємно, що осторонь цього питання не залишається і бізнес. Маємо попередні домовленості щодо побудови ще двох зупинок “під ключ” приватними підприємцями біля їх об’єктів діяльності,прокоментував міський голова.

Також показав, як можуть виглядати майбутні зупинки громадського транспорту.

Коментуючи новину, мешканці Шепетівки звернули увагу міського голови на те, що оновлення потребують не лише зупинки, а й тротуари, на які будуть встановлювати нові конструкції.

Чи вартує ставити сучасні дороговартісні конструкції на не оновлену тротуаром територію, де старі бордюри і давно асфальтом не “пахне”, в дощ багато болота та калюж навкруги, під зупинкою росте трава та накопичується сміття, – пишуть містяни.

Та показують огріхи, яким, на їхню думку, не місце на нових зупинках. Зокрема, залишки металевих конструкцій, які стирчать з землі та несуть загрозу містянам, які можуть перечепитися через них і травмуватися.

Також звернули увагу очільника міста на проблеми із зупинкою на залізничному вокзалі:

Велике прохання!!! Настає тепло, потім жарке літо… Виділіть місце для біотуалету для водіїв… Бо то жах, через ту площу де зупиняються маршрутні автобуси, неможливо пройти.

Крім проблеми з туалетами, за словами містян, зупинка має ще одну – її стан шепетівчани оцінюють як аварійний.

Тут мова вже не про обличчя міста, ця зупинка знаходиться в аварійному стані і в будь-який момент обвалиться, так як металевий каркас уже деформувався, – пишуть в коментарях.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter