Новини
Суспільство

Зниклого пацієнта спецінтернату розшукали за 17 кілометрів від Дунаєвець

На незнайомця, який блукав вулицями села, звернули увагу місцеві мешканці. Вони й повідомили про нього правоохоронців, які повернули хворого чоловіка до лікувального закладу.

Мешканця Старої Синяви, який перебував на лікуванні у психоневрологічному інтернаті в Дунаївцях, подали у розшук вчора, 14 квітня. Як повідомили у правоохоронців, 57-річний чоловік двома днями раніше самовільно залишив лікувальну установу та зник у невідомому напрямку.

Відшукали зниклого пацієнта спецінтернату у селі Балин, відстань до якого від Дунаєвець становить близько 17 кілометрів. На підозрілого незнайомця, який блукав вулицями села, звернули увагу місцеві мешканці. Та повідомили про нього правоохоронців.

Яким чином чоловікові, який через своє захворювання має проблеми з орієнтуванням у просторі, вдалося подолати таку відстань, проминути три села (Заставля, Чаньків, Залісці) і дістатися так далеко від лікувального закладу, невідомо.

Пацієнта-втікача правоохоронці повернули до інтернату. Як зазначають у Кам’янець-Подільському районному управлінні поліції, його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter