Новини
Кримінал

На Шепетівщині нетверезий чоловік громив сільську раду

Поліцейський офіцер громади, до якого звернулася староста села, швидко вгамував дебошира та викликав слідчо-оперативну групу. Селянину за хуліганство загрожує обмеження волі на строк до 5 років.

Нещодавно до поліцейського офіцера Полонської тергромади, що у Шепетівському районі, звернулася одна з сільських старост і повідомила, що місцевий житель, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, погрожував їй та трощив майно громади.

Поліцейський офіцер Вадим Король, який обслуговує територію цього села не перший рік, добре знає сільського голову. Відомий йому також і весь «підобліковий елемент», котрий проживає на території громади, повідомляють у поліції Хмельницької області.

Коли староста звернулась до нього з проханням про захист та повідомила, що п’яний хуліган погрожує їй, а також трощить майно громади, поліцейський одразу прибув до місця пригоди та вгамував дебошира. До цього часу селянин вже встиг побити скляні шибки у приміщенні сільської ради, завдавши збитків майже на тисячу гривень.

Слідом за поліцейським офіцером громади прибули члени слідчо-оперативної групи Шепетівського РУП. Правоохоронці порушили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України – “Хуліганство”. Наразі селянину загрожує обмеження волі на строк до 5 років.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter