Новини
ДТП

ДТП з двома загиблими сталася на Хмельниччині

Попередньо очевидці події повідомляли про, ймовірно, одного загиблого. Проте, як стало відомо з інформації рятувальників, у ДТП загинуло двоє осіб, ще одна – травмувалася. Діставати травмованого та тіла двох загиблих рятувальникам довелося за допомогою спецзасобів.

Нагадаємо, про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася вчора у Хмельницькому районі першими повідомили користувачі соцмереж. Попередньо йшлося про те, що у ДТП за участі двох легковиків, яка сталася поблизу села Солобківці (раніше йшлося про село Соколівка – ред.) загинула одна людина.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області, на трасі зіткнулися автомобілі «Daewoo» та «ВАЗ». Рятувальники, які прибули на місце ДТП, в першу чергу звільнили з металевої пастки травмованого, застосувавши гідравлічні ножиці та домкрат.

Аби дістати тіла двох загиблих з понівечених автомобілів, також довелося використовувати спецзасоби. Як йдеться в інформації ГУ ДСНС, загиблі – 1999 та 1961 років народження. Інша інформація про учасників ДТП наразі відсутня.

У поліції подробиць ДТП не повідомляють.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter