Новини
Суспільство

Пішов з життя почесний громадянин міста Старокостянтинів

У 1992-1994 роках Дмитро Швалюк був представником Президента України в Старокостянтинівському районі. Також був одним із 63, кому присвоїли звання “Почесний громадянин міста Старокостянтинова”. Останнім часом проживав у Хмельницькому.

Про смерть Дмитра Швалюка, якого у Старокостянтинові досі пам’ятають та згадують добрим словом і з вдячністю, повідомило видання УНАС.NEWS. Як йдеться у повідомленні, з 1990 по 1995 роки Дмитро Григорович обіймав керівні посади у Старокостянтинівському районі. Працював головою райвиконкому, представником Президента України в Старокостянтинівському районі, головою районної ради.

Приділяв увагу усім сферам життя району, міста. Мешканці мікрорайону “Цукрозавод” дякують Дмитру Григоровичу за відреконструйований міст через річку Случ. А усі старокостянтинівці – за візитівку міста – Набережну, – повідомляє видання.

Також зазначається, що за сприяння Дмитра Швалюка здійснили газифікацію та проклали тверде покриття до сіл Ланок, Веснянка, Караїмівка, Гнатки, Вербородинці тощо.

Останнім часом Дмитро Григорович проживав у Хмельницькому, був керівником автотранспортного підприємства.

Автор: Адміністратор сайту

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter