Новини
Кримінал

Озброєний славутчанин намагався пограбувати обмінник у Рівному

Спочатку чоловік побив касирку, потім проник всередину обмінного пункту, а коли на допомогу жінці прийшли відвідувачі та охорона, намагався втекти, відстрілюючись з пістолета. Мешканцю Славути, який раніше вже траплявся на очі правоохоронцям через зберігання наркотиків, загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією.

Події відбувалися в одному з торговельних центрів Рівного. Одягнувши попередньо маску та рукавички, підозрюваний очікував біля обмінного пункту, розташованого на другому поверсі закладу, коли касирка вийде з приміщення. Щойно жінка відкрила двері, напав на неї та завдав декілька ударів. Після цього увійшов в обмінний пункт.

Як повідомляють у правоохоронців, попри завдані тілесні ушкодження, жінці вдалося зірвати з нападника маску та виштовхати його назовні. Також касирка почала кликати на допомогу.

На крик відреагували і охоронці, і відвідувачі торговельного центру. Спробували затримати чоловіка на першому поверсі. Як з’ясувалося, при собі у нападника був пістолет, що стріляє гумовими кулями. З нього чоловік почав відстрілюватися, поранивши при цьому одного з покупців.

Попри небезпеку, яку становив агресивний чоловік, який до того ж перебував у стані алкогольного сп’яніння, відвідувачі закладу його таки затримали.

Пістолет, в якому було сім набоїв, та аерозольний балончик, що його нападник мав при собі, правоохоронці вилучили. За фактом розбою, поєднаного з насильством, щодо мешканця Славути відкрите кримінальне провадження. Ще одне провадження можуть відкрити за фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням зброї.

Потерпілим під час інциденту касирці та відвідувачу торговельного центру надали медичну допомогу без госпіталізації.

За інформацією поліції Рівненської області

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter