Новини
ДТП

За кермом автівки, яка врізалася у паркан у Хмельницькому, була нетвереза водійка

Рівень алкоголю у крові 22-річної жінки, яка керувала автомобілем, у 8 разів перевищував допустиму норму. На жінку склали два адміністративних протоколи.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої автомобіль “ВАЗ-2107” виїхав на тротуар та врізався у металеву огорожу, сталася сьогодні у середмісті Хмельницького близько 9 ранку.

Як повідомили у патрульній поліції Хмельниччини, на місці події інспектори з’ясували, що 22-річна водійка не врахувала дорожньої ситуації, не вибрала безпечної швидкості руху, не впоралася з керуванням, внаслідок чого і зіткнулася з парканом. Постраждали автомобіль та огорожа. Інформація щодо стану кермувальниці та можливих травм, які вона могла отримати внаслідок аварії, відсутня.

Водночас, спілкуючись з жінкою, патрульні виявили у неї явні ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти перевірку за допомогою приладу Драгер. Результат – 1,66 проміле, що у понад 8 разів перевищує допустиму норму.

На водійку інспектори склали два протоколи: за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та за вчинення ДТП з матеріальними збитками.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter