Новини
Кримінал

Хмельницькі гвардійці знову виявили у перехожого наркотики

Чоловік, якого побачив військовий патруль, поводився підозріло. Під час перевірки у нього патрульні виявили марихуану, таблетки та шприц з наркотичною речовиною.

Учора, 22 квітня, близько 17 години під час несення служби з охорони громадського порядку на одному з маршрутів патрулювання нацгвардійці військового наряду помітили громадянина, який метушився та помітно нервував.

Спілкуючись із 33-річним хмельничанином чоловіком, патрульні гвардійці запропонували йому пройти поверхневу перевірку, під час якої у нагрудній сумці виявили паперовий згорток з подрібненою речовиною зеленого кольору рослинного походження, два поліетиленові пакети, в яких знаходилися таблетки білого та рожевого кольорів, а також медичний шприц об’ємом 20 мл з рідкою речовиною коричневого кольору.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу.

Зазвичай у випадках, коли патрульні зустрічають перехожих, які викликають у них підозру своєю поведінкою та пропонують пройти перевірку, останні, зазвичай, погоджуються на це. А от у випадку, якщо особа від перевірки відмовляється, на місце події викликають працівників поліції, везуть у відділок й там проводять повну перевірку зі з’ясуванням особи, – пояснила прессекретар в/ч 3053 Національної гвардії України Марина Березюк.

За інформацією пресслужби в/ч 3053 НГУ

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм, у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter