Новини
ДТП

У легковику, який згорів на трасі під Хмельницьким, загинули жінка та підліток

Дорожньо-транспортна пригода сталася в середині дня на трасі Н-03, неподалік села Скаржинці. Загалом у двох автомобілях, які потрапили у ДТП, перебувало 9 осіб, в тому числі 2 дітей.

Нагадаємо, про ДТП, в якій один з автомобілів згорів вщент, першими повідомили у соцмережах. За інформацією водіїв, які проїздили повз, у дорожньо-транспортну пригоду потрапили вантажний бус та легковик, марка якого спочатку була невідома.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, у ДТП потрапили автомобіль “Ауді” під керуванням мешканця села Перегінка Ярмолинецького району, та “Mercedes-Benz Sprinter 416”, за кермом якого був хмельничанин. За інформацією ХМ-ІНСАЙД, у бусі, який перевозив овочі, серед пасажирів була малолітня дитина.

Внаслідок зіткнення автомобілі опинилися на узбіччі, а легковик “Ауді” від удару загорівся. Як повідомили у правоохоронців, двоє пасажирів – 47-річна жінка та 13-річний хлопчик – загинули на місці події. Водія госпіталізували до обласної лікарні з травмами середньої важкості.

Інформація щодо стану водія та пасажирів буса наразі відсутня.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook