Новини
Інфраструктура

«Хмельницькгаз Збут» запроваджує нові тарифи для населення

Побутові споживачі Хмельниччини, які отримують газ від ТОВ «Хмельницькгаз Збут», зможуть обрати тариф, який найкраще відповідає потребам та фінансовим можливостям. Деякі тарифи вже відомі і почнуть діяти з травня, про деякі у компанії повідомлять додатково.

Від 1 травня 2021 року ТОВ «Хмельницькгаз Збут» запускає нові тарифи для побутових споживачів – «ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ» та «ТВІЙ ГАЗ – РІВНИЙ ПЛАТІЖ». Пропозиції діятимуть на постійній основі, а клієнти зможуть самостійно обрати найзручнішу з них.

ТАРИФ «ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ»

  •  Початок дії – з 01.05.2021
  • Термін дії – 01.05.2021 – 30.04.2022
  • Ціна – 7,99 грн з ПДВ

 За рішенням Уряду та НКРЕКП, з 1 травня нинішнього року усі побутові споживачі автоматично будуть переведені на цей тариф. Він дозволить клієнтам «Хмельницькгаз Збуту» забути про сезонні стрибки цін на блакитне паливо, адже вартість енергоресурсу не буде зростати впродовж 12 місяців. Тому споживачі зможуть надійно і спокійно використовувати газ протягом року.

Головною перевагою цього тарифу є те, що ціна блакитного палива протягом 12 місяців може лише зменшуватися. Крім того, не потрібно збирати і підписувати жодних документів, аби скористатися цією пропозицією. Натомість передавати показники лічильника і сплачувати за газ потрібно як і раніше, – говорить директор ТОВ «Хмельницькгаз Збут» Андрій Левицький.

ТАРИФ «ТВІЙ ГАЗ – РІВНИЙ ПЛАТІЖ»

  • Початок дії – з 01.05.2021
  • Термін дії –12 місяців після переходу на тариф 
  • Ціна – очікується незабаром

Цей тариф дозволяє розподілити фінансове навантаження на сімейний бюджет рівномірно протягом року. Річний обсяг споживання клієнта множиться на зафіксовану на рік ціну, яка буде вигідніша, ніж у тарифі «ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ». Споживач щомісяця сплачує рівні частини від свого річного обсягу, залежно від кількості місяців, що залишилися до дати завершення дії тарифу. Фактично чим раніше перейшов на цей тариф, тим менший щомісячний платіж. До речі, за цим тарифом взимку клієнт може сплачувати менше, ніж реально споживає.

Тариф «ТВІЙ ГАЗ – РІВНИЙ ПЛАТІЖ» буде дешевшим за базову річну пропозицію. Однак головна перевага тарифу – відсутність надмірних сум у платіжках під час опалювального сезону, коли використання газу досягає максимуму. Завдяки однаковим щомісячним платежам споживачі рівномірно розподілять великі «зимові» витрати на весь термін дії тарифу. Отож, пропозиція зменшить навантаження на гаманці наших клієнтів під час холодів. На мою думку, цей тариф сподобається споживачам, які прагнуть прогнозованих платежів. Втім, буде корисним і для всіх категорій клієнтів, – зауважує Андрій Левицький.

В рамках пропозиції ціна блакитного палива не змінюватиметься.

Для переходу на «ТВІЙ ГАЗ – РІВНИЙ ПЛАТІЖ» потрібно подати нову Заяву-приєднання до «Хмельницькгаз Збуту» або обрати пропозицію через Особистий кабінет споживача, вебсайт компанії,  кол-центр чи мобільний додаток.

ТАРИФ «ТВІЙ ГАЗ МІСЯЧНИЙ»

  • Початок дії – з 01.05.2021
  • Термін дії – необмежений
  • Ціна – 7,99 грн з ПДВ

В рамках цієї пропозиції вартість блакитного палива змінюватиметься щомісяця залежно від ситуації на ринку. Ціну публікуватимуть на сайті компанії щомісяця за п’ять днів до початку періоду постачання.

Тариф дозволить споживачам заощаджувати, якщо газ на ринку подешевшає. Передавати показники лічильника і сплачувати за блакитне паливо потрібно буде як і раніше.

 Пропозиція допоможе клієнтам оперативно реагувати на традиційні сезонні зміни ціни на енергоресурс.

ТАРИФ «ТВІЙ ГАЗ НА ЗИМУ» (раніше – Акція «ТВОЯ ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНІСТЬ»)

  • Початок дії – незабаром, слідкуйте за інформацією на сайті
  • Підключення – з 01.06.2021 до 01.10.2021
  • Термін дії – опалювальний сезон 2021-2022 (01.10.2021 – 30.04.2022)
  • Ціна – очікується незабаром

Акція «ТВОЯ ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНІСТЬ» від «Хмельницькгаз Збуту» дозволила клієнтам компанії заощадити 6,31 млн грн під час опалювального сезону 2020/21. Тариф «ТВІЙ ГАЗ НА ЗИМУ» – це продовження спеціальної пропозиції, що дозволяє споживачам створити власний газовий запас на опалювальний сезон. Клієнти зможуть придбати блакитне паливо заздалегідь за літніми цінами і споживати його впродовж холодів.

Цьогоріч ми трохи змінимо умови участі в акції. Клієнти як і раніше матимуть змогу придбати будь-які обсяги газу на опалювальний сезон за низькими літніми цінами. Проте цього разу створювати газовий резерв можна буде на виплат. Раніше відсутність такої можливості стримувала багатьох споживачів від участі в акції. Вважаю, нові умови оплати зроблять нашу спеціальну пропозицію набагато привабливішою для клієнтів, адже допоможуть максимально раціоналізувати витрати на блакитне паливо, – підсумовує Андрій Левицький.

У рамках тарифу «ТВІЙ ГАЗ НА ЗИМУ» компанія заздалегідь закуповуватиме енергоресурс за оптимальними цінами, а споживачі використовуватимуть газовий запас на власний розсуд саме тоді, коли найбільше і потрібно – під час холодного періоду.

За матеріалами ТОВ “Хмельницькгаз Збут”

Читайте також: Правильний вибір: чому варто бути клієнтом «Хмельницькгаз Збуту»

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook