Новини
Увага!

Підліток, якого розшукували на Хмельниччині, знайшовся

Неповнолітній мешканець Летичева, якого розшукували від суботи повернувся додому цілим та неушкодженим. За словами хлопчика, він вирішив влаштувати собі “курс виживання”.

14-річного Миколу Борисова подали у розшук батьки увечері 24 квітня, після того, як він пішов з дому опівдні та відтоді не подавав про себе звістки. За словами рідних, телефона при собі хлопець не мав, тож вийти з ним на зв’язок та встановити його місцеперебування було неможливо.

На ноги підняли не лише поліцію, а й волонтерів та небайдужих мешканці області. Учора ввечері у соцмережах повідомили, що хлопчик повернувся додому. Проте офіційно це підтвердили у поліції лише сьогодні.

Наразі розшук дитини припинено. Як йдеться у повідомленні поліції, підліток повернувся додому.

У поліції розповіли: свій вчинок хлопець пояснив тим, що хотів з’ясувати, чи зможе вижити сам, чи ні. Тож із Летичева рушив пішки та автостопом у напрямку Вінниці. За два з половиною дні подолав близько 260 кілометрів. Йшов удень та вночі. І таки дістався до сусіднього обласного центру, звідки так само повернувся додому. У Летичеві його зустрів знайомий, котрий знав про пошуки та привів малого додому.

З летичівським “мандрівником” провели виховну бесіду, після якої він пообіцяв більше не повторювати таких необдуманих вчинків.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook