Новини
Кримінал

На 16 тисяч збитків порибалили браконьєри на Хмельниччині

У Хмельницькому районі рибінспектори виявили двох чоловіків, які рибалили за допомогою заборонених знарядь лову. Дії подолян завдали збитків загалом на 16 227 гривень. Щодо одного з браконьєрів відкрили кримінальне провадження, щодо другого – питання вирішується.

Грубе порушення правил рибальства викрили днями рибінспектори на водоймі неподалік села Буйволівці Хмельницького району. Чоловік, якого застали за незаконним промислом патрульні, за допомогою хватки, яка є забороненим знаряддям лову, встиг наловити 42 коропи та 65 сріблястих карасів. Збитки, завдані рибним запасам, становлять 13 957 гривень.

На порушника склали адмінпротокол та розглядають питання щодо відкриття кримінального провадження за незаконне зайняття рибним промислом.

На річці Іква у гідрологічному заказнику місцевого значення «Христосівський» в смт Стара Синява Хмельницького району впіймали “на гарячому” ще одного громадянина, який порушив правила рибальства. За допомогою двох сіток він до прибуття патруля наловив 24 карасі, 2 сазани, 1 ляща та 1 річкового рака, завдавши цим збитків на 2 270 гривень.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження також за незаконне зайняття рибним промислом.

За інформацією Хмельницького рибоохоронного патруля

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook