Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині триває ремонт державного та територіального автошляхів

Поточний середній ремонт триває на ділянці автодороги державного значення Н-03 “Житомир – Чернівці” між селами Шатава та Слобідка Рахнівська. На фінішну пряму вийшли ремонтні роботи на частині територіального автошляху Т-23-24.

Траса Н-03

Роботи з поточного середнього ремонту тривають на 9-кілометровому відрізку дороги Н-03 (в межах км 258 + 700 – км 267 + 180), де підрядники – CП «Автострада» та АТ «URD» (ПрАТ «ШБУ-56») – виконують роботи з асфальтування тротуарів.

Крім того, ремонтні бригади здійснюють бетонування лівої смуги прогонової частини мосту на км 260 + 184.

Довідка: Дорога Н-03 “Житомир – Чернівці” на Хмельниччині є основною дорожньою артерією між Хмельницькою і Житомирською областями на північному заході (початок траси Н-03), та Хмельницькою і Чернівецькою областями на півдні (кінець траси Н-03). Автодорога веде до відомих історичних пам’яток – Старокостянтинівської та Кам’янець-Подільської фортець.

Траса Т-23-24

На ділянці шляху Т-23-24 “Старокостянтинів – Антоніни” ПК км 18+660 на правій смузі руху розпочали влаштування фінішного шару покриття дорожнього одягу з дрібнозернистої асфальтобетонної суміші. Протягом учорашнього дня підрядник (ТОВ «СТЛ+М») опрацював 2600 метрів автошляху.

Надалі планується відремонтувати ділянку загальною протяжністю 19 км (від км 5+600 до 24+600). Після того, як фінішний шар буде завершено, на нього нанесуть дорожню розмітку.

Довідка: Траса Т-23-24 “Старокостянтинів – Антоніни” – автомобільний шлях територіального значення у Хмельницькій області. Пролягає територією колишніх Старокостянтинівського та Красилівського районів через Старокостянтинів – Антоніни. Загальна протяжність – 24,6 км.

За інформацією Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook