Новини
Офіційно

Останнього з трьох керівників РДА Хмельниччини призначив президент

На початку квітня розпорядженнями президента було призначено очільників новоутворених Кам’янець-Подільського та Шепетівського районів, а сьогодні, 28 квітня, наприкінці місяця, свого керівника нарешті отримала Хмельницька райдержадміністрація.

Шепетівська РДА

Анатолій Катеренчук, новий голова Шепетівського району, до призначення проживав із родиною у Хмельницькому. Як свідчить декларація керівника Шепетівщини, його сім’я володіє 13 транспортними засобами, житловим будинком в обласному центрі, має також садовий будинок, гараж та декілька земельних ділянок.

Минулого року Анатолій Катеренчук задекларував понад 1,3 мільйона гривень прибутку, а от його дружина заробила трохи більше – 1,6 мільйона. Також новий очільник району має корпоративні права у декількох компаніях, є одним із засновників Хмельницької обласної ГО «Зелене світло».

У 2014 році намагався сісти в крісло депутата Верховної Ради України, проте – невдало.

Кам’янець-Подільська РДА

Новий голова Кам’янець-Подільської райдержадміністрації Олександр Анур’єв з родиною проживає у Кам’янці. У декларацію очільник району за минулий рік вніс відомості про два автомобілі, які має у власності, а також інформацію про те, що він безоплатно користується квартирою у місті, що зареєстрована на його родичку. Ще одну квартиру має у власності дружина нового керівника району.

Що до доходів, то їх у сумі понад 600 тисяч гривень, судячи з тієї ж декларації, минулого року отримав лише Олександр Анур’єв. Місцем роботи у 2020 році було вказане ОСББ «Лесі Українки, 42», де новопризначений керівник отримував зарплату 4 827 гривень

Хмельницька РДА

Хмельницький район отримав свого нового керівника останнім. Відповідно до розпорядження, підписаного президентом України, ним став Денис Дунець. Новий очільник району разом з сім’єю проживає у Хмельницькому, володіє квартирою площею майже 52 квадратні метри. Дружина, спільно з двома іншими особами, має у власності квартиру площею 73 квадратні метри, також в обласному центрі. Ще одне житло, яке має родина у Хмельницькому, – будинок площею 72,5 квадратні метри. Подружжя також спільно володіє автомобілем «Nissan Murano», 2003 року випуску.

Як і в голови Кам’янець-Подільської РДА, доходи у 2020 році мав лише Денис Дунець – за основним місцем роботи (ПП «Мегапрогрес») він заробив 20 437 гривень.

Нагадаємо, наприкінці лютого – початку березня в зв’язку зі створенням трьох нових районів та реорганізацією районних державних адміністрацій були звільнені всі 17 голів РДА на Хмельниччині.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook